Sage Pastel Partner/Xpress – Windows 8.1 Update

Windows 8 users,  are you experiencing problems with Pastel since running the latest Windows Update (Windows 8.1 Update)?

I’m sure a lot of you are.  After speaking with the Sage Pastel Technical Support Team, they informed me that a lot of users are complaining about their mapped drives no longer being available, after running the Windows 8.1 Update.  I was provided with 2 possible solutions,  and would like to share 1 of them with you.  (The second solution involves creating a new key in the registry,  and I would recommend that your IT support contact Pastel Support,  or myself for this solution).

Windows 8.1 Update Fix Procedure

Go to C:Pastel12 (or respective Pastel Drive and folder).

Right click on PastelV12.exe (or respective program version) >Properties.

pastel exe properties

Select the ‘Properties’ tab.

Tick ‘Run this Program as an administrator’ under the Privilege level (illustrated below)

run as administrator

Click Apply > OK

Once that has been done, please try opening Pastel and adding / activating the companies again.

Should this not work,  as mentioned,  Please get your IT consultant to contact Pastel Support,  or myself,  so that we can configure the registry as required.

I have also been informed that this Windows update has been retracted,  so let’s hope the next one doesn’t give us too many headaches!!!

until next time,

Steve

Our suite of Sage Pastel Accounting related Professional Services include:
Business Consulting
Sage Pastel Partner Payroll Sales & Support
Sage Pastel Partner Payroll SARS Submission assistance
Sage Pastel Partner Payroll Outsourcing
Sage Pastel Accounting Software Sales & Support
Sage Pastel Accounting Software Implementation & Project Management
Sage Pastel Accounting Troubleshooting & Data fixing
Excel Reporting
Onsite End User and Advanced Training
3rd Party Application Development

E2E
End 2 End Business Solutions

 

About the Author

Steven Billington – who has written posts on End 2 End Business Solutions.


288 replies
  1. Tanya Delport
    Tanya Delport says:

    Hi Steve!

    I really do hope you can help me please..

    I have had to install a new hard drive, did a back up of my books – Pastel Express V12 on Windows 8, got a new hard drive and installed Windows 10, installed the Pastel again, but when I try to access my backup it gives me a terminating error Status 22.

    Any idea how to fix this – I saw on another website someone said they had to upgrade to V14 – can this be avoided?

    Thanks!!

    Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi Tanya

      Status 22 means that the company was created using a higher build. eg: You have installed 12.1.4, but your company was opened using 12.1.6.

      Contact me on:
      021 447 9565 or
      0822272271

      I will log on and help you.

      Regards
      Steve Billington

      Reply
  2. Alida Labuschagne
    Alida Labuschagne says:

    Hi my PC ran a Windows update this morning and now all companies are missing. I tried to re-register but if I try to add a company the OK block is grey. I am on Pastel 2007 Build 10.2.4. Will you be able to help me fix it please.

    Reply
  3. Bronley
    Bronley says:

    Hi Steven,

    My computer installed an update to Windows 10 this afternoon, and now I have an error on Pastel: one of more companies have been deleted through the operating system…”

    Looks like I might need the registry entry. Please could you assist

    Thanks so much

    Reply
  4. Roselyn
    Roselyn says:

    Hello Steve,
    I am having the same problem after upgrading to windows 10, may you please send me the registry fix.

    Regards

    Reply
  5. Kevin Zeeman
    Kevin Zeeman says:

    Hi Steven,

    We are having a similar issue.

    We have installed Pastel Xpress V12, on a new pc running Windows 10.

    When trying to run it without Administrator privileges, it gives an error regarding the “Todgub6.dll”

    When run using Admin, it does not find the mapped drive from the server.

    Please assist.

    Thank you

    Regards

    Reply
  6. Donna
    Donna says:

    Hi Steven

    Please can you email me option 2 as option 1 didn’t work unfortunately,

    Thank you
    Donna

    Reply
  7. Chantelle Weich
    Chantelle Weich says:

    Hi Steve,
    I don’t know what I did to remove my companies.
    Not sure if is the upgrade to Windows 10 or the Registration of software requested by Pastel that I keep putting off, that caused it.

    Can you help please?????

    Reply
  8. Jan
    Jan says:

    Hi Steve,
    I found a solution today. After enabling NetBios over TCP/IP
    I was able to map the Xpress11 network drive using the server name instead of
    the IP address.

    After that I was able to register the work station and it is working now.

    Thanks.

    Reply
  9. Jan
    Jan says:

    Hi Steve,
    I am running Pastel express 11 on Windows 10. I cannot register Pastel on the win 10 computer it say the registration code is wrong .

    Can you send me the registry fix please. Option 1 does not work.

    Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi Jan

      The registry fix referred to in this blog, will not fix that problem. There are obviously other issues preventing you from registering your software. If you have an active Business Care licence with Sage, I would suggest you contact them, and let them assist.

      If you don’t manage to get it resolved, email me directly: steve@e2e.co.za

      Regards
      Steve

      Reply
  10. Annique
    Annique says:

    Hi Steven,

    I am running Pastel Xpress v12 on Windows 10, and experiencing problems when trying to email reports and statements just all of the sudden. It forces Pastel to close. I tried option 1, didn’t solve my problem. Please will you send me option 2?

    Thanks in advance.

    Reply
  11. Jaques
    Jaques says:

    Hi Steven

    option 1 did not work for us could you please send me option 2 ?

    This is for Pastel V11 build 11.3.2 on Windows 7

    Thanks

    Reply
  12. JC Alberts
    JC Alberts says:

    Hi Steve, I also require the 2nd option fix on the registry. Kindly email me as my mapped drive also doesn’t appear.
    Regards
    JC

    Reply
  13. Antonio
    Antonio says:

    Good day Steve

    I trust you could help me with the issue regarding my Pastel Xpress Ver 14.0.7 and the new Windows 10?! I am running Win 10 Pro and since my upgrade, my Pastel Xpress does not open up? If I view it in the Task Manager, Xpress is in the list. I have tried to run with Win 8 compatability, but with no luck.

    Thank you in advance!

    Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi Antonio

      We are not sure if Pastel Xpress is compatible with Windows 10 yet. Sage did testing on the BETA version of Windows 10, and there were no issues.

      I will send you the registry fix that we used for Windows 8.1 Compatibility, but I don’t know if it will resolve your issue.

      Regards
      Steve

      Reply
  14. Wajid Cockar
    Wajid Cockar says:

    Hi, Steven

    Can you please kindly send me the registry fix as the option 1 is not working?

    Thank you.

    Regards,

    Wajid Cockar

    Reply
      • Amanda
        Amanda says:

        Hi Steven,

        I have a Sage Pastel Version 14 Educational Package for my studies.

        I need to print a supplier invoice but I’m having trouble with the bottom part of the page showing correctly. When I open up the invoice it throws me a message of the following:

        “The documents you are trying to print has an incorrect paper style. Please refer to the Troubleshooting topic in the online help.”

        I have no idea what that means and I’ve sat here for hours trying to figure out what the problem is.

        Please help me!

        Regards
        Amanda

        Reply
        • Steven Billington
          Steven Billington says:

          Hi Amanda

          It’s actually nothing to do with Pastel. It’s a printer “issue”. The paper size on the printer driver needs to be changed from LETTER to A4. All printer drivers are different, so I can’t point you in the exact direction. There are normally a couple of places where this needs to be changed. Perhaps your IT Administrator can assist you.

          I will send you a screen shot.

          Regards
          Steve

          Reply
  15. Jason
    Jason says:

    Hi, Steven

    Can you please kindly send me the registry fix as the option 1 is not working?

    Thank you.

    Regards,

    Jason

    Reply
  16. Erhard Pretorius
    Erhard Pretorius says:

    Hi Steven

    Please provide me the reg fix to fix to show mapped drives when adding a company

    Thanks

    Reply
  17. Liesel Visser
    Liesel Visser says:

    Please could you also send the registry fix. Option 1 did not work for me

    Kind regards

    Liesel

    Reply
  18. Kallie
    Kallie says:

    Hi,

    i have tried the option for folder rename and registration but didn’t work could you please tell me which windows update caused this? can you send me the registry fix so that i can try that as well.

    thank you
    Kallie

    Reply
  19. Raffaello
    Raffaello says:

    Good morning Steven

    Please send me the registry fix. Option 1 did not work for us.

    Thank you.

    Reply
  20. Shaun
    Shaun says:

    Hi Steven

    can you mail me the reg fix as well, option 1 not working, can find company in manage but does not add the company when I click ok

    Thanks

    Reply
  21. tomas sardinha
    tomas sardinha says:

    Hi Steven

    Came across this site doing a search because Pastel state that I would need to upgrade to Pervasive 10 to be able to sort out any issues with Pastel express on a Windows 8.1 machine !!
    So the question is can you supply me with registry fix , even though I am not a client of yours ??!

    Regards
    Tomas

    Reply
  22. baganda mike
    baganda mike says:

    Could you also email me option 2 please i will be more than glad! Thank you.

    Regards,mike

    Reply
  23. Nicholas
    Nicholas says:

    HI Steve, tried option 1 but doesn’t work. Please email me the registry fix. Ill really appreciate it.
    Thanks.

    Reply
  24. Elfrieda
    Elfrieda says:

    Thank you so much for the help on my windows 8.1 problem. You fixed it perfectly. You are my hero. Have a great New Year.

    Regards,

    Elfrieda

    Reply
  25. Clive
    Clive says:

    Dear Steve

    Thanks for the solution but no luck here, May you please send me the registry fix

    Clive

    Reply
      • Andy
        Andy says:

        Thanks for the email Steven.

        Unfortunately it didn’t help. The network drives are visible but in manage companies there is nothing listed. If I add the server, all companies are listed, but on going back to open company nothing is listed (and in manage it’s back to nothing listed).

        Obviously not the same problem.

        Reply
        • Steven Billington
          Steven Billington says:

          Hi Andy

          Try removing and re adding the companies again.

          Also, browse to the PartnerV12.exe Right click, and select properties. Select Compatibility. Make sure that “Run this program in compatibility mode for WINDOWS 8”, and “Run this program as administrator” are ticked.

          Let me know how it goes.

          Regards
          Steve

          Reply
  26. Christiaan Hoek
    Christiaan Hoek says:

    Dear Steven,

    Can you please forward your registry fix to me as well? I tried the first option running Pastel executable as administrator, but unfortunately it did not work.

    Kind regards,

    Christiaan Hoek

    Reply
  27. Eliphaz
    Eliphaz says:

    Dear Steven, I have tried option #1 but still no success could you kindly send me the second option of editing the registry.

    Reply
  28. Willem
    Willem says:

    Hi, Steve

    I have a different problem, with Windows 8.1, Pastel Partner V12 keep on dropping the registration.
    Then you have to run the registration again and all is ok for a few days then suddenly it is gone again.
    Did you have such a problem before. This is for multi user where I get this problem.

    Reply
  29. Debbie
    Debbie says:

    Hi Steve,

    We are running Pastel Express v11 and upgraded to Windows 8.1 and mapped drives have disappeared. The first ‘fix’ has not worked, please would you send us the registry fix as we are desperate!

    Many thanks and look forward to hearing back from you.

    Kind Regards
    Debbie

    Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi Debbie

      It will cost you a weekend stay in one of your luxury hotels!! 🙂

      Just kidding, sending you a mail with the registry fix now. Let me know how it goes.

      Regards
      Steve

      Reply
  30. Adam Ashton
    Adam Ashton says:

    Hi Steve,

    Run into the same problem. Tried option 1 but no luck, please could you send the fix for option 2. It would be greatly appreciated.

    Many thanks

    Adam

    Reply
  31. MARTIN
    MARTIN says:

    The screen short below confirms that in Pastel accounting its able to link/map to the drive on the network as either Z ,W, Y as per mapped network location.

    Now in pastel payroll screen short below, its not able to locate the mapped drive Z,W,Y for pastel accounting on this same computer and same user account and same network sharing options.

    What could be the problem with Pastel Payroll?.

    Reply
  32. Greig Compton
    Greig Compton says:

    Hi Stephen,

    I have had exactly the same issues with my company list gone since the Windows 8.1 update. I am Pastel 12.1.4. Tried first fix but nothing – please could you send me the second fix?

    Greig

    Reply
      • Minesh
        Minesh says:

        Many thanks for the prompt response Steve. Unfortunately it did not work for me. However I resolved by locating the payroll.exe file (and express12.exe file). Ran them with “Run As Administrator”. Once pastel launched, I registered the product (making sure online registration was unchecked) and all was sorted.

        Hope this helps others if the regedit scenario does not work.

        Take care

        Reply
  33. Kyle
    Kyle says:

    Hi Steven,

    Could you please send me the registry fix.
    I’m still having trouble detecting the mapped drives.

    Regards
    Kyle

    Reply
  34. Jaco
    Jaco says:

    Hi Steven,
    Could you please send me your registry fix, the 1st option, run as admin did not work
    Thanx
    Jaco

    Reply
  35. Ryan
    Ryan says:

    Good day

    I cannot seem to tick my project code box on Pastel Xpress Verion 12 12.4.4.Please help

    Reply
      • Le Roux
        Le Roux says:

        Hi Steve,

        I referred Ryan to you – they are a client of mine. They installed the Pastel 12 version recently and have moved over from an older version. The Cost Code option is totally blocked out, both in the Supplier Setup screens (shaded) and in the Supplier Invoice screen the column for Cost Codes is also shaded. You can edit and add Cost Codes, but they dont seem to be activated for entries.

        Is this somewhat clearer?

        Thanks for your help with this. !

        Reply
        • Steven Billington
          Steven Billington says:

          Hi Le Roux and Ryan

          Thank you for the additional info. Check under SETUP – ENTRY TYPES. What you’ll probably find is that Project Codes has been forced, which means you won’t be able to change it anywhere else. You can “De Select” it here, and then you will be able to “Select” it in other areas.

          I hope this helps.

          Regards
          Steve

          Reply
          • Le Roux
            Le Roux says:

            Hi Steve

            Thanks for that, but that is how it is setup in the old set, that worked well. Force Projects are chosen in the Setup Entry Types screen and Force Projects is open to either check or uncheck.

            In their new Pastel set, the Force Projects are NOT chosen in the Setup Entry Type screen, and the Force Project block is totally shaded in the Setup Supplier Documents screens for Purchase Order, Supplier Invoice and all other tabs.

            Any ideas?

          • Steven Billington
            Steven Billington says:

            Hi Le Roux

            Are there any Open Batches? Even PO’s etc. This might have an effect.

            Make a copy company, delete ALL batches, and see if it becomes active then.

          • Steven Billington
            Steven Billington says:

            Hi Le Roux

            On our Website, on the right hand side, is the option for Remote Support. If you click on that, you’ll see the option to “Send us your data”. Select that option, and send me a backup of the data. Make it for attention Steven Billington.

            Also, I think communicate with me directly on steve@e2e.co.za, as this conversation is not actually related the Windows 8.1-Registry fix.

            I look forward to hearing from you.

            Regards
            Steve

  36. DeWet
    DeWet says:

    Hi Steven,

    First fix not working for me.

    Please email me the second fix.

    Thank you.

    Regards

    DeWet

    Reply
  37. Tanya
    Tanya says:

    GIVE THAT MAN A BELLS!!!

    Steven, you LEGEND!! Thank you so much for going that extra mile in helping me at this time of night!
    We truly appreciate your quick, effective and professional response!

    Regards

    Reply
  38. Tanya
    Tanya says:

    Hi Steven

    Can you please email me the second fix as well?

    The first one is not working for me.

    Thank you for sharing this information!

    Regards, Tanya

    Reply
  39. Barry
    Barry says:

    Hi,

    Quite infuriating that Pastel has not released a fix for 8.1 – have tried all including registry fix so hoping your reg file will work? 🙂

    Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi Barry

      I must say, I wouldn’t put the blame entirely on Pastel. I have spoken with a number of IT administrators, and they have told me this Windows 8.1 release has played havoc with a lot of other software programs.

      I will send you the Registry fix shortly.

      Regards
      Steve

      Reply
  40. Robert
    Robert says:

    Hi Steven,

    I have tried contacting sage and they not able to help me with the windows 8.1 and partner 12 map drive issue. Can you please forward me the registry fix. Much appreciated.

    Reply
  41. Wynand
    Wynand says:

    Hi Steven.

    Can you please email me the registry fix.

    Solution 1 did not work for me.

    Thank you Steven

    Reply
  42. Jaco
    Jaco says:

    Hi Steven,

    We are having problems printing reports off Pastel Payroll – reports are being cut off, i.e. not fitted to the page. Any ideas?

    Reply
    • Jaco
      Jaco says:

      Hi Steven,

      I should have mentioned that we are using Windows 8.1 – just to be clear.

      Thank you

      Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi Jaco

      Have you installed new printer drivers, or re installed your old printer drivers? Are you printing on A4 paper?

      I can’t really comment on Payroll issues, as I am not a Payroll consultant, but we do sometimes experience similar issues in Partner. The problem is, is that the paper size on the printer driver is set to LETTER by default. This needs to be changed to A4. Give it a bash.

      I will send this on to Francois Mans. He is our Payroll consultant. He will be in contact with you.

      Regards

      Steve

      Reply
  43. Ina
    Ina says:

    Hi Steve

    It’s wonderful that you help people like this.. Thanks a lot.

    We tried the administrator, and also the key change, but it is still not picking up the company..

    Is there anything else we can do? The files are there if you open the C drive, but the “select” company button doesn’t work when you click on the company…

    Please please help.

    Thank you
    Ina

    Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi All

      It seems Fin Year End is going to be taking ALL my time!!! My apologies for the late reply.

      Nevertheless, I have sent out an email detailing the registry fix.

      Remember, If you’re unsure about anything, make sure you get a qualified IT Technician to have a look at the mail, and apply the fix.

      Have a great day

      Steve

      Reply
  44. Karla Ray
    Karla Ray says:

    Hi Steve

    It seems I am the next victim with a surprised look on my face. No. 1 didn’t work, please be so kind as to send me No. 2.

    I guess I can go and watch a movie now, seeing as I cannot work!

    Thank so much
    K

    Reply
  45. Karla Ray
    Karla Ray says:

    Hi Steven

    Seems I am the next victim – tried first fix, did not work. Please send instructions for No. 2. I guess I will have to watch a movie instead of work …

    Thanks
    K

    Reply
  46. Andre Coetzee
    Andre Coetzee says:

    Hi Steve

    No luck with the first fix…please also send me the registry fix.

    Thank you and regards

    Andre

    Reply
      • Sarath
        Sarath says:

        Can you please send this fix to me also Steven or Jacques??? I am also facing the same issue even after I removed and added the companies again…….

        Reply
          • Sarath
            Sarath says:

            Dear Steven,

            In my case, the companies are getting removed from the Pastel Server. I already tried the solutions you shared on workstations, added the companies on the server and workstations also. But I was getting the same error after few days telling that the companies are removed by operating system. When I checked on the server on the same time, I was able to see that the companies were getting removed from the Server only. Windows Server 2008 is the server version.
            Kindly suggest a solution that I can perform on the Partner Server for this company removal issue.

            Thanking you,
            Sarath

          • Steven Billington
            Steven Billington says:

            Hi Sarath

            When companies are added/removed, and you receive that message, it’s not an error message. It’s simply a message to inform you that companies have been removed. In a lot of cases, when users do not want to see certain companies from their workstations, they “remove” them. It should not be done that way. They should just be “deactivated”.

            I’m going to suggest the following:

            1. Remove all companies on the Server (FILE-OPEN-MANAGE-REMOVE COMPANY).
            2. Do the same on all workstations.
            3. Add ALL companies on the server.
            4. ACTIVATE the relevant companies on the various workstations.

            Feel free to mail me directly if you need further assistance.
            steve@e2e.co.za

            Regards
            Steve

  47. Nicolette
    Nicolette says:

    Hi I am using pastel 12 build 12.1.4. well all went well from creating my company backing up my zip folder I loaded an invoice up backed up and exit. well now that I oppened pastel up again it said to me ” one or more companies have been deleted trough the operating system or was removed from the company list. Pastel will now update the menu selection. Please reselect a company in the opem company screen.

    Well when i want do this 1st manage 2nd it gives me my company name with a red cross and suite case 3rd locate server express12 custom registration it tells me the server is already registered 4th when i want to activate acc the ok is grey i cant use it.

    Any help please???

    Reply
  48. Willem
    Willem says:

    Hi Steven

    I am unable to install Xpress 12 on Windows 8.1 because the .net framework 3.5 for windows 8 fails. What can I do to solve this issue??

    Kind Regards,
    Willem

    Reply
    • Steven Billington
      Steven Billington says:

      Hi Willem

      To be honest I’m not sure. I haven’t experienced that myself. My suggestion would be to make sure you have the latest Windows Installer, check that your Firewall and Anti virus are not blocking it. Maybe also try downloading .net framework 4.

      I can’t guarantee that this will work, but worth a try. Let me know how it goes.

      Regards
      Steve

      Reply
  49. Sharon
    Sharon says:

    Hi Steve

    YOU ARE BRILLIANT!!! I wanted to cry this morning when I thought I had lost all my data!! thank you so much

    Reply
  50. Raffaello
    Raffaello says:

    Good day Steven.

    I provide IT support and my client is about to do the Windows 8.1 update. I will definitely apply solution 1, but I would really appreciate solution 2 from you to avoid time waste should solution 1 be ineffective.

    I look forward to your response.

    Reply
  51. Morgan
    Morgan says:

    Good morning Steven

    We have encountered the same issue, and unfortunately, Fix #1 has not worked for us.
    Could you possibly let me know what Fix #2 entails?

    Thanks very much.

    Kind regards
    Morgan

    Reply
    • Morgan
      Morgan says:

      Hi again

      Just following up – thanks for sending me Fix #2 (the registry fix).
      This worked, but only after applying it to the Pastel server as well.

      Thanks again.

      Kind regards
      Morgan

      Reply
  52. Willem Krause
    Willem Krause says:

    Hi Steve,

    I did not realize this but we had two Pastel Discs which had different builds. I uninstalled the Build 1.1 and re-installed build 1.0 and now i’m firing on all pistons. Thank you for all your help.

    Best Wishes

    Willem Krause

    Reply
  53. Willem Krause
    Willem Krause says:

    Hi Steve,

    I tried the first option and failed too. Please kindly advise option 2?

    Kind Regards

    Willem Krause

    Reply
      • Willem Krause
        Willem Krause says:

        Hi Steve,

        Thank you for the mail. It did help and now the company is being displayed however when i click on the company name it is requesting for me to rebuild the company. When i rebuild it from my comp then it works but when i open company on the main comp it is now saying i am trying to open a company from a different version of pastel. Luck i had done a backup which i restored for us to continue business as per normal but still i have a problem with accessing pastel accounts from my computer. Any further thoughts. I am running pastel V11. Before i did the windows 8.1 update pastel was working fine. Also the thing i noticed is that the build of pastel on my computer is 1.1 were as the build on the main comp is 1.0. I have used the same disk to install pastel. Thanks for your most valued assistance.

        Regards

        Willem

        Reply
        • Steven Billington
          Steven Billington says:

          Hi Willem

          You need to make sure that ALL Pc’s running Pastel are on the Same Version, and same build. If your PC is on 11.1.1, you might find that the build update was saved on your PC. Copy it into the Pastel11 Folder on the other machines, and run it.

          If you have an active business care licence with Pastel, you can log on to the Customer Zone on the Pastel website, and download it from there.

          Let me know how it goes.

          Regards
          Steve

          Reply
  54. Tracey Gething
    Tracey Gething says:

    Hi Steve
    Thanks very much for your help! At last I can work again.
    Awesome to have such excellent service.
    Thanks again…..
    Tracey

    Reply
  55. Tracey Gething
    Tracey Gething says:

    Hi Steve. Tried the first option – not working. Please assist me with option 2.
    Thanks

    Reply
      • John Tshinseki
        John Tshinseki says:

        the company was created with a later version of pastel partner version 11 and cannot be opened. how do i resolve this issue. I have checked on the server the build is the same as on the client computer generating the error. Kindly help.

        Reply
        • Steven Billington
          Steven Billington says:

          Hi John

          Check ALL the Pastel Pc’s on the network, and make sure that they are on the same build.

          What also could have happened is that someone could have taken a backup of your data, to work offsite, and their machine has a higher build.

          The bottom line is that the company was opened with a later build.

          I hope this helps.

          Regards
          Steve

          Reply
  56. Megan
    Megan says:

    Hey Steve,
    I’ve also tried running as admin and it didn’t work. What is the second option?
    Thanks,
    Megan

    Reply
  57. Heinrich Hancke
    Heinrich Hancke says:

    Hi Steven

    I also didn’t have any luck with the “run as admin” fix. How would I go about applying the registry fix you mentioned?

    Thank you

    Reply
  58. Jerry
    Jerry says:

    Thank you so much for the fix it works perfectly.

    SAGE wanted me to upgrade to the new Xpress instead of mentioning this easy fix.

    Reply

Leave a Reply

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *